HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κορίτσια για φίλημα - Επικράτησαν 3-1 της Ζακύνθου

Παίζοντας μεγάλη μπάλα που θα ζήλευαν πολλές ανδρικές ομάδες, τα κορίτσια των Καλαβρύτων κέρδισαν την ομάδα της Ζακύνθου με 3-1 στα πλαί...

Παίζοντας μεγάλη μπάλα που θα ζήλευαν πολλές ανδρικές ομάδες, τα κορίτσια των Καλαβρύτων κέρδισαν την ομάδα της Ζακύνθου με 3-1 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνική κατηγορίας της ΕΠΟ.
Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 3΄μόλις λεπτό, τα κορίτσια μας, βρήκαν γρήγορα τις απαντήσεις και πέτυχαν τρία τέρματα και θα μπορούσαν περισσότερα.
Η ισοφάριση για τα Καλάβρυτα ήρθε με την Ιωάννα Βαρβιτσιώτη με απευθείας χτύπημα φάουλ πολύ έξω από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει συστημένη στο Γ της εστίας της της Ζακύνθου.
Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 38΄με την Ελευθερία Γράμμη μετά από ένα έξοχο συνδυασμό. Το τρίτο τέρμα σημειώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο από την Δανάη Τσεντούρου στο 59΄με σου ψηλοκρεμαστό έξω από την περιοχή.
Στο 80΄τα Καλάβρυτα κέρδισαν πέναλτι, με την Ιωάννα Βαρβιτσιώτη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.