HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λειβαρτζινοί της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ο σύλλογός Λειβαρτζινών Πάτρας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο μαγαζί "Περιβόλα". Την πίτα ευλόγ...

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ο σύλλογός Λειβαρτζινών Πάτρας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο μαγαζί "Περιβόλα". Την πίτα ευλόγησε ο π. Χρήστος Χατζής, εφημέριος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Περιβόλας.

Με την παρουσία τους τίμησε την εκδήλωση, ο κ. Διογένης Οικονόμου, υπεύθυνος των χορευτικών του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών καθώς και μέλη του.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Θούας έκοψε το πρώτο κομμάτι και ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» προτρέποντας τα μέλη του Συλλόγου για μια πιο ενεργή συμμετοχή στις εκδηλώσεις του προκειμένου να αναζωογονηθεί και να συνεχίσει την δημιουργική πορεία του. Ύστερα έγινε αναφορά στις δραστηριότητες κατά την προηγούμενη χρονιά.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν και έδωσαν μια ευχάριστη νότα τα δύο χορευτικά του Συλλόγου, το παιδικό με χορούς από τη Νάξο μαζί με τη δασκάλα τους κ. Ειρήνη Λάμπρη και των ενηλίκων με χορούς από την Πελοπόννησο μαζί με το δάσκαλό τους κ. Διογένη Οικονόμου.
Το φλουρί έτυχε η κ. Στούμπανου -Ανδριοπούλου Μαρία.
Τέλος ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται «Καλή Χρονιά» και υγεία σε όλους τους συγχωριανούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.