HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε εκτάκτως πριν από λίγο, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων ...

Συνεδρίασε εκτάκτως πριν από λίγο, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.
Παραβρέθηκαν, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Αχαΐας κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Σπύρος Καούρης, ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων. κ. Βασίλης Σταθούλιας, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Νέστορας Τζούδας, από την πολιτική προστασία του Δήμου ο κ. Αλέξης Λεχουρίτης και Αξιωματικοί της Αστυνομίας Καλαβρύτων και της Π.Υ.Καλαβρύτων.
Το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας συζήτησε  οργανωτικά θέματα συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από την τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας που από το μεσημέρι σήμερα είναι αρκετά έντονα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.