Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Περιπέτεια στα Χιόνια για 37 επιβάτες λεωφορείου μεταξύ των οποίων και μίας εγκύου

Περιπέτεια για 37 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που πήγαινε προς Χιονοδρομικό και ακινητοποιήθηκε  πριν φτάσει στο πάρκινγκ. Στο σημεί...

Περιπέτεια για 37 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που πήγαινε προς Χιονοδρομικό και ακινητοποιήθηκε  πριν φτάσει στο πάρκινγκ. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Π.Υ. με επικεφαλής το Περιφερειακό Διοικητή Ευθύμιο Γεωργακόπουλο. Τα 36 άτομα τα παρέλαβαν οχήματα της Π.Υ.Καλαβρύτων και μία έγκυο την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων. 
Αξίζει να αναφέρουμε οτι η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και σωτήρια, περουσία του Περιφερειακού Διοικητή Δυτικής Ελλάδος κ. Ευθύμιου Γεωργακόπουλου που συντόνιζε τις επιχειρήσεις, του Διοικητή της Π.Υ.Καλαβρύτων Νέστωρα Τζούδα και των Πυροσβεστών της Π.Υ.Καλαβρύτων. 
Πολλά μπράβο και στο πλήρωμα του Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων για την άμεση προσέγγιση στο σημείο αλλά της Αστυνομίας Καλαβρύτων που βοηθούσε και ρύθμιζε την κίνηση αλλά και της πολιτικής προστασίας του Δήμου και του αντιδημάρχου κ. Καούρη
Να σημειώσουμε οτι από την Πυροσβεστική δόθηκε βοήθεια και σε οχήματα που είχαν παρασυρθεί εκτός δρόμου, σε μια περίπτωση στον δρόμο προς χιονοδρομικό και στην άλλη στο υψος της Κερνίτσας 

Άμεση ήταν και επέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας δόθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με τα εγκλωβισμένα οχήματα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Με εντολή του Περιφερειαρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκταριου Φαρμακη, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή, μετέβη λεωφορείο και απεγκλώβισε τα άτομα. Ετσι, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, το οποίο προκληθηκε από την ακινητοποίηση ενός τουριστικού λεωφορείου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπονάνος όπως μας είπε, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Περιφερειακό Δ/τή της Πυροσβεστικής Ευθύμη Γεωργακόπουλο, τον διοικητή της ΠΥ Αχαΐας Νίκο Ρουμελιώτη, τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας Γιώργο Μιχαλόπουλο, τον προϊστάμενο της πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Νίκο Γυφτάκη, προκειμένου να γίνουν οι ενέργειες για τον απεγκλωβισμο των ατόμων στο Χιονοδρομικό Κέντρο και για να απομακρυνθούν τα οχήματα από το δρόμο και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο οδικό δίκτυο που οδηγεί μέσω Πούντας στα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.