HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε υπόθεση απάτης με εικονικά τροχαία και κλοπές οχημάτων, φέρεται να εμπλέκονται ιερωμένος και αστυνομικός από την Αιγιάλεια

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, καταγγελίες που αφορούν στη συμμετοχή ιερωμένου και αστυνομικού α...

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, καταγγελίες που αφορούν στη συμμετοχή ιερωμένου και αστυνομικού από την Αιγιάλεια, σε υπόθεση απάτης που αφορά σε στήσιμο εικονικών τροχαίων για τη λήψη αποζημιώσεων από ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και εικονικές κλοπές οχημάτων, οι οποίες φέρεται να δηλώνονταν χωρίς να ισχύουν και τα οχήματα φέρεται να διαλύονταν και πωλούνταν ως ανταλλακτικά.
Σύμφωνα με το filodimos.gr, μετά από καταγγελίες που υπήρξαν και που αξιολογήθηκαν ως ιδιαίτερα σοβαρές, χθες Παρασκευή οι δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι σε αυτές τις υποθέσεις προσήλθαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας ώστε να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με όσα τους καταλογίζονται. Αν και εφόσον προκύψουν ευθύνες, υπάρχει πιθανότητα να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.