Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εκατοντάδες δρομείς στον "Δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Mε εκατονταδες δρομείς (οι συμμετοχές έφτασαν τιςς 500), διεξήχθη την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ο Αγώνας μνήμης στο Καλαβρυτινό Ολοκαυτώμα....

Mε εκατονταδες δρομείς (οι συμμετοχές έφτασαν τιςς 500), διεξήχθη την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ο Αγώνας μνήμης στο Καλαβρυτινό Ολοκαυτώμα.. Την διοργάνωση είχαν από κοινού, ο Δήμος Καλαβρύτων, το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Επικεφαλής του είναι ο συμπατριώτης μας από το Λειβάρτζι, Πλωτάρχης Σπύρος Ανδριόπουλος) και το Κέντρο παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων.
Την εκκίνηση έδωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων κ. Φλογεράς, ενω παραβρέθηκαν θρύλοι του αθλητισμού όπως ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Τζελίλης, ο Γιάννης Κούρος και ο Νίκος Αργυρόπουλος (από το Λειβάρτζι) ο οποίος και τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο για την τεράστια προσφορά του στον τόπο. 
Να σημειώσουμε οτι ο κ. Αργυρόπουλος με πολλές παγκόσμιες διακρίσεις σε αγώνες αντοχής, έτρεξε για πρώτη φορά το 1968 στον αντίστοιχο δρόμο, όντας μαθητής γυμνασίου Καλαβρύτων. 
Ο Αγώνας Δρόμου, ξεκίνησε στις 11:30, από το Σταθμό του Οδοντωτού Καλαβρύτων και οι αθλητές διένυσαν απόσταση 5.000 μέτρων, μέχρι τη διασταύρωση προς Βραχνί και Σούβαρδο, και επέστρεψαν, στο Σταθμό του Οδοντωτού Καλαβρύτων (σύνολο: 10.000 μέτρα) όπου και έγιναν οι απονομές στους αθλητές. 
Τις απονομές στους αθλητές και τις αθλήτριες έκανε ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.