Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ξανά σε λειτουργία ο αναβατήρας "Στύγα" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από επίπονες προσπάθειες, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του αναβατήρα "ΣΤΥΓΑ" στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Ο αναβατ...

Μετά από επίπονες προσπάθειες, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του αναβατήρα "ΣΤΥΓΑ" στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Ο αναβατήρας της Στύγας, που τον περασμένο Ιανουάριο από χιονοστιβάδα καταστράφηκε ο 5ος πυλώνας και είχαν κοπεί τα συρματόσχοινα, είναι πλέον, πλήρως, έτοιμος και πιστοποιημένος, για ασφαλή λειτουργία του.
Την επισκευή ανέλαβε η αυστριακή εταιρεία Ropeway Maintenance Systems (RMS) και με την μεγάλη βοήθεια και εργασία του προσωπικού που εργάζεται στο Χιονοδρομικό, και ολοκληρώθηκε μέσα στα χρονοδιαγράμματα. 
Το συνολικό κόστος, της προμήθειας αυτής και των εν γένει εργασιών τοποθέτησης καθώς και της διεξαγωγής των ελέγχων και παροχής των πιστοποιήσεων, ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ.
Βίντεο και φωτογραφίες από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου με την τελευταία φάση εργασιών και την τοποθέτηση του συρματόσχοινου 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.