Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α. Φούρας: Λαμπρός εορτασμός με απόντες τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, την ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ, τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του 1821

"Λαμπρό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 μας υποσχέθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής 31+1 προσωπικότ...

"Λαμπρό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 μας υποσχέθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής 31+1 προσωπικότητες της Ελληνικής και ολίγον παγκόσμιας επιστημονικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ελίτ, που απαρτίζουν την επιτροπή "Ελλάδα 2021".
Δείγμα γραφής της λαμπρότητας, η σημειολογική αναφορά σε ονόματα που μας τιμούν όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Κάχι Καχιασβίλη και του Ιμάμ Ζαχαρία - είμαι βέβαιος ότι αυτοί αιφνιδιάστηκαν- ενώπιον των Μark Mazzower,Roderick Beaton, Μάρκου Βερέμη, Γκρέγκορι Παπαδόπουλου κλπ. 
Μία θέση στα έδρανα της Γερουσίας δεν υπήρχε για να καθίσει ο ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ ή ο ΠΕΤΜΕΖΑΣ πρόεδρος και γραμματέας του ομίλου των απογόνων των αγωνιστών του 1821,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ".
Αυτά σημείωσε σε σχόλιο του ο τ. Υπουργός κ. Ανδρέας Φούρας, ενοχλημένος με την Γιάννα Αγγελοπούλου και την επιτροπή «Ελλάδα 2021» που συντονίζει τις επετειακές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς των 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.