HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθηνών-Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Αθήνα

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την επέλαση του «Γηρυόνη», ο οποίος έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής με έντονα...

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την επέλαση του «Γηρυόνη», ο οποίος έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής με έντονα φαινόμενα, ως το πρωί της Δευτέρας.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Κινέτα, εκεί όπου το ρέμα Πίκκας υπερχείλισε και το νερό έφτασε έως την Εθνική οδό.
Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ λόγω της συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών έκλεισε τόσο η νέα Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στην παλαιά εθνική οδό.
Λόγω της διακοπής κυκλοφορίας, εκατοντάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία παραμένουν εγκλωβισμένα στα διόδια της Κορίνθου, σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων.

Μιλώντας στο Open TV ο συγκοινωνιολόγος της Ολυμπίας Οδού, Γιάννης Χανδάνος τόνισε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα αναμένεται να αποκατασταθεί μέσα στις επόμενες δύο ώρες.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα προς Αθήνα στο 61ο και 62ο χιλιόμετρο, ενώ στο ρεύμα προς Πάτρα, η κατάσταση του δρόμου είναι τραγική, καθώς έχουν έρθει φερτά υλικά και πολλά νερά, λόγω της καλοκαιρινής πυρκαγιάς στα Γεράνια Ορη, για περισσότερα από 6-7 χιλιόμετρα.
Ως εκ τούτου, η πλήρης αποκατάσταση του οδικού δικτύου θα αργήσει πολύ. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Κόρινθο έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων κι έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό, ενώ όπως όλα δείχνουν θα μείνουν εκεί για ώρες, μέχρι να εκπονηθεί σχέδιο... διαφυγής.
Εως τις 05:30 τα ξημερώματα η πυροσβεστική υπηρεσία είχε δεχτεί 35, κλήσεις για άντληση  υδάτων από υπόγεια και απομακρύνεις πολιτών από σπίτια και οχήματα στην Κινέτα, με τα συμβάντα  να έχουν αυξητικη τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.