HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο εορτασμός της επετείου της Επανάστασης θα έχει τη λαμπρότητα που επιβάλλεται

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το γεγονός που σηματοδοτεί την ίδρυση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, σηματοδοτεί ορ...

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το γεγονός που σηματοδοτεί την ίδρυση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, σηματοδοτεί ορόσημο για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σύμφωνα με την ομιλία της Γιάννας Αγγελοπούλου, στην ομιλία της από το βήμα της έναρξης των εργασιών της επιτροπής «Ελλάδα 2021», που πραγματοποιείται στη Βουλή.

Όπως είπε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ο εορτασμός της επετείου της Επανάστασης «θα έχει τη λαμπρότητα που επιβάλει ο συμβολισμός των 200 χρόνων από την κήρυξή της». Και επισήμανε: «Είναι μια ευκαιρία αναμέτρησης με το μέλλον και μια ευκαιρία να επανασυστήσουμε την Ελλάδα στον κόσμο».

«Παράλληλα, η ολοκλήρωση μιας πορείας 200 ετών είναι ιδανική ευκαιρία για ανακεφαλαίωση. Για μια άσκηση αυτογνωσίας τόσο σε εθνικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είναι η ευκαιρία μας όχι να αναγνωρίσουμε αυτά που πετύχαμε, αλλά και όσα χάσαμε. Να προσδιορίσουμε όχι μόνο το πού βρισκόμαστε, αλλά και το πού θέλουμε να πάμε. Μια ευκαιρία αναμέτρησης με το μέλλον, αλλά και να επανασυστήσουμε την Ελλάδα στον κόσμο», επισήμανε η κ. Αγγελοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.