Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων - Η Ενθρόνιση στα Καλάβρυτα

Το Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, ο νέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων &am...

Το Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, ο νέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλεία  κ.κ. Ιερώνυμος.
Ο κ. Ιερώνυμος θα δώσει ενώπιον του  Προέδρου της Δημοκρατίας την νενομισμένη διαβεβαίωση όπως επιτάσσει το καταστατικό και η παράδοση, θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Η Ενθρόνιση
Όπως έγραψε η εφημερίδα "Ώρα των Καλαβρύτων" η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων, θα γίνει το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου στις 11πμ στο Αίγιο και θα ακολουθήσει η ενθρόνιση στα Καλάβρυτα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα. Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου θα τελέσει την πρώτη Θεία Λειτουργία ως Μητροπολίτης στα Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.