HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νασιώτης: "...Δεν έχουν παρά να υποβάλλουν στο επόμενο συμβούλιο πρόταση μομφής"

Με αφορμή τις αντιδράσεις που υπήρξαν ένθεν και ένθεν μετά τις προχθεσινές δημοσιεύσεις μου για τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα αδέσπ...

Με αφορμή τις αντιδράσεις που υπήρξαν ένθεν και ένθεν μετά τις προχθεσινές δημοσιεύσεις μου για τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα αδέσποτα θα ήθελα να κάνω τις εξής δηλώσεις.
1.Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να μειώσω, ακυρώσω,η υποκαταστήσω στο έργο τους, τους εκλεκτούς συναδέλφους που προειστανται στην Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων,ούτε τους συναδέλφους που απαρτίζουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων.
2.Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι οιαδήποτε πρωτοβουλία-ενέργεια οιοδήποτε συμβούλου συμπολιτευσης η αντιπολίτευσης(και μακάρι να υπάρχουν πολλές γιατί έτσι ανεβαίνει το επίπεδο του Δήμου)τίθεται στην κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εμεις που κατέχουμε κάποιο αξίωμα στο Δήμο (είτε Πρόεδρος ΔΣ, είτε αντιδήμαρχοι, είτε πρόεδροι επιχειρήσεων,είτε ειδικοί σύμβουλοι,)είμαστε απλά τα εκτελεστικά όργανα που υλοποιούμε τις αποφάσεις του ΔΣ.Τιποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Η μόνη και πραγματική εξουσία στο Δήμο είναι το ΔΣ.
3. Επειδη δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν προσδοκώ οικονομικά οφέλη, ούτε διορισμό συγγενικών μου προσώπων (για να μην παρεξηγηθώ  ούτε οι συνάδελφοί μου είναι στην αντίθετη πλευρά και να το κάνω ακόμα πιο απλά, ούτε αυτοί προσδοκούν οικονομικά ωφέλη, διορισμούς η κάτι άλλο), ούτε φωτογραφίες στην πρώτη σειρά των εκδηλώσεων επιδιώκω (μεταξύ μας τις αποφεύγω γιατί οι μπαγασηδες οι φωτογράφοι το κάνουν επίτηδες και με βγάζουν σαν τον Κουασιμοδο), για όλα λοιπόν τα παραπάνω δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου υποδείξει τι θα κάνω.
Συμβουλές δέχομαι, κριτικές ακόμα ποιο ευπρόσδεκτες γιατί σου αναδεικνύουν τα λάθη σου και γίνεσαι καλύτερος,άλλα υποδείξεις μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο επιτρέπω να μου κάνει . Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ. 
Επειδή τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και τέτοιου είδους κριτικές (αν κάτι πηγαίνει στραβά), δεν έχω σκοπό να τις κόψω, αν νομίζουν οι συνάδελφοί ότι με τις ενέργειες μου αυτές διαταράσσω την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, δεν έχουν παρά να υποβάλλουν στο επόμενο συμβούλιο πρόταση μομφής για τον Πρόεδρο και αντικατάσταση του.

ΥΓ. Επειδή διαβάζοντας τα παραπάνω ο νους σας πάει στον Παπαδόπουλο θέλω να σας πω ότι προς τιμήν του και δική μου βεβαίως ουδέποτε από την αρχή της θητείας μου μέχρι σήμερα επενέβη στο έργο μου Αντίθετα υπήρξε υπέρ το δέον αρωγός σε αυτά.

Αυτά.
Θεόδωρος Κ.Νασιωτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.