Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκαίνια νέου Συστήματος Τηλεελέγχου και Ανίχνευσης Διαρροών της ΔΕΥΑ Αιγιάλειας

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και ...

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης της ΔΕΥΑ Αιγίου» παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και χρηματοδοτήθηκε με ποσό ύψους 1,188 εκ. ευρώ, ενώ είναι το πρώτο που τίθεται σε λειτουργία στην Περιφέρεια.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων, η οποία έγινε παρουσία του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου και πλήθους τοπικών στελεχών, ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τους συντελεστές του έργου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Με έργα σαν και αυτό, αισθάνομαι ότι τα χρήματα του ΕΣΠΑ και του περιφερειακού μας προγράμματος πιάνουν πραγματικά τόπο. Αφενός γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δίκτυα υποδομών –όπως είναι η ύδρευση– με σύγχρονη αντίληψη και νοοτροπία. Αφετέρου, γιατί αποτελούν έργα, που εξοικονομούν χρήμα και πολύτιμους φυσικούς πόρους. Με δύο λόγια, δηλαδή, είναι έργα σύγχρονα και αναπτυξιακά. Γιατί, αναπτυξιακά δεν είναι μόνο τα έργα που ενισχύουν την παραγωγή και τον πλούτο σε μία περιοχή, αλλά και τα έργα που μας γλιτώνουν από κόπους και σπατάλες. Σπατάλες σε ευρώ, αλλά και σε νερό, που είναι το πολυτιμότερο μάλλον των φυσικών αγαθών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.