HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντιπολεμικό μήνυμα στέλνει το Γυμνάσιο Κλειτορίας

Αντιπολεμικό μήνυμα στέλνει το Γυμνάσιο Κλειτορίας για τα παιδιά του πολέμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας, υπό ...

Αντιπολεμικό μήνυμα στέλνει το Γυμνάσιο Κλειτορίας για τα παιδιά του πολέμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας, υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας κας Δημακοπούλου Φωτεινής, στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς και αντίστασης στην κοινωνική οκνηρία.Μια ιδέα που γεννήθηκε στις σχολικές αίθουσες και πήρε σάρκα και οστά από τα παιδιά.Μέσα από τα μάτια τους και αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες επιχείρησαν να εκφράσουν το παράπονό τους, την αντίθεσή τους και τη διαμαρτυρία τους για όλα του παιδιά-θύματα του πολέμου.
Τότε, σήμερα, αύριο, θα υπάρχουν τα παιδικά αθώα μάτια να σου θυμίζουν πως είσαι υπεύθυνος για την κλοπή της παιδικής τους ηλικίας και της αθωότητας.
Το σχολείο που κάνει πράξη τη διαμαρτυρία για την παραβίαση των παναθρώπινων αξιών και την αλληλεγγύη, είναι το σχολείο που προετοιμάζει τους μαθητές-πολίτες του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.