Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ήττα στην Πάτρα για την Α.Ε.Καλαβρύτων

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Καλαβρύτων να πάρει κάτι θετικό στην Πάτρα, με αντίπαλο τον ΑΠΣ Πάτραι. Η ομάδα των Καλαβρύτων είχε να αντιμετωπίσ...

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Καλαβρύτων να πάρει κάτι θετικό στην Πάτρα, με αντίπαλο τον ΑΠΣ Πάτραι. Η ομάδα των Καλαβρύτων είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά και το διαιτητικό τρίο, που έπαιξε προκλητικά εις βάρος της.
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με πολλές φάσεις κυρίως από πλευράς της Πατρινής ομάδας και με ένα Παπαδημητρόπουλο να κάνει φανταστικές επεμβάσεις.
Το Πάτραι δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Καλαβρύτων παρά την κατοχή που του επέτρεπε ο διαιτητής Πετρόπουλος σφυρίζοντας συνεχώς υπέρ τους. Χαρακτηριστικό το γεγονός οτι ο κ. Πετρόπουλος έδωσε ελάχιστα φάουλ υπέρ των Καλαβρύτων, παρά το σκληρό παιχνίδι και σφύριζε συνεχώς σε κάθε επαφή υπερ της ομάδας της Πάτρας.
Αυτό που δεν κατάφερε το Πάτραι στο πρώτο ημίχρονο (0-0) το εκανε στο δεύτερο όπου ήταν πιο αποτελεσματικό σημειώνοντας τέσσερα γκολ, δύο ο Κατσιγιάννης, ένα ο Μιχαηλίδης και ένα ο Πομαρές.
Τα Καλάβρυτα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για καθαρό πέναλτι (ανατροπή) που δεν δόθηκε πάνω στον Σκιαδά, ο οποίος και τραυματίστηκε στην συγκεκριμένη φάση, όταν το παιχνίδι ήταν 1-0 και στο 79 σε καθαρό χέρι αμυντικού του Πάτραι.
➧Ο Διαιτητής Πετρόπουλος απέβαλε από τον πάγκο της ομάδας των Καλαβρύτων τον προπονητή κ. Παπαχριστόπουλο για διαμαρτυρία...
➧Από τα Καλάβρυτα, απουσίαζε ο Ασπρούκος (τιμωρημένος), Καλαμαράς και Τζιαντομένικο (τραυματίες) και ο Κώστας Καραχάλιος που δοκίμασε στην προθέρμανση αλλά συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι.
➧Στα θετικά η επιστροφή μετά από πολύ καιρό λόγω τραυματισμού του Γιώργου Μενύχτα που έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα. Την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό Πρωτάθλημα έκαναν και οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Άγγελος Αντύπας. 

ΑΠΣ Πάτραι (Φίλιππος Σχοινάς): Μπαρδάκης, Ρήγας, Ραμαντάνης, Σπανός, Ντινόπουλος, Κριμπάς (84′ Πομαρές), Νικολάι (68′ Χριστοδουλόπουλος),  Αναγνώστου, Κατσιγιάννης, Μιχαηλίδης, Μπιτσάκου (61′ Πόγκας).

Καλάβρυτα (Κώστας Βλάχος - Νίκος Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Παπαδόπουλος, Κοσκινάς, Παπαγεωργίου Αντύπας (56′ Γκλαβάς), Δημητρόπουλος, Σκιαδάς, Γιαννόπουλος (79′ Αναγνωστόπουλος), Τσαβαλάς, Ανδρεόπουλος (84′ Μενύχτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.