Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κάθε Τρίτη κλειστή η Εφορία (ΓΕΦ) Καλαβρύτων

Με ανακοίνωση του Προϊσταμένου της ΔΟΥ Αιγίου κ. Νίκου Καραμάνου, η Εφορία (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων -ΓΕΦ) Καλαβρύτων, από την...

Με ανακοίνωση του Προϊσταμένου της ΔΟΥ Αιγίου κ. Νίκου Καραμάνου, η Εφορία (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων -ΓΕΦ) Καλαβρύτων, από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη θα παραμένει κλειστό για το κοινό.
Η απόφαση ακολουθεί την προ μιας εβδομάδας απόφαση για το ΓΕΦ Κλειτορίας που εκείνο θα είναι ανοιχτό για μια φορά την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη) και αυξάνει τα προβλήματα στην ήδη εγκαταλελειμμένη ορεινή περιοχή και οι αντιδράσεις αναμένονται έντονες.
Το kalavrytanews.com, επικοινώνησε προ ημερών με τον Προϊστάμενο της ΔΟΥ Αιγίου κ. Νίκο Καραμάνο, ο ποίος μας τόνισε οτι η απόφαση αυτή πάρθηκε κυρίως από την έλλειψη υπαλλήλων της ΔΟΥ Αγίου και από το μειωμένο όγκο εργασιών στο συγκεκριμένο ΓΕΦ.
Επισήμανε δε οτι η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και θα αρθεί, εάν υπάρξει προσωπικό και αυξηθούν οι συναλλαγές και ο όγκος εργασιών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.