HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θ. Νασιώτης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαβρύτων

Από την επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λύκειο –Γυμνάσιο Καλαβρύτων. Δεν ήταν μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη. Έγ...

Από την επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
στο Λύκειο –Γυμνάσιο Καλαβρύτων.
Δεν ήταν μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη.
Έγινε για να υλοποιηθεί η βούληση της Νέας Δημοτικής Αρχής για συμμετοχή των παιδιών στα Δημοτικά πράγματα. Σκέψη του Προέδρου του Δ.Σ. είναι μια φορά κάθε μήνα, κάθε δυο μήνες, ένα θέμα κοινωνικού ενδιαφέροντος ή θέματος που αφορά την παιδεία και είναι στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου η εισήγηση να γίνεται από τα ίδια τα παιδιά.
Το ίδιο θα γίνεται και με τα παιδιά του Λυκείου- Γυμνασίου– Δημοτικού  Κλειτορίας, Λυκείου- Γυμνασίου– Δημοτικού Δάφνης και Γυμνασίου– Δημοτικού Τριποτάμων.
Διαπιστώνουμε ότι τα παιδιά μας απεχθάνονται την πολιτική.  Δικαιολογημένα. Γιατί μέσα από εμάς βλέπουν τη διαφθορά, το χρηματισμό, την προσωπική προβολή. Τα θεωρούμε ανεύθυνα αλλά γίνονται αυτόματα υπεύθυνα όταν ζητάμε τη ψήφο τους στα  17.
Νομίζω ότι για το Δήμο μας ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας, να ακούσουμε  από τα ίδια τα παιδιά τις ανάγκες τους, τα σχέδιά τους, τη γνώμη τους  για όλα τα θέματα.
Γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.
Χωρίς τη νεολαία δίπλα μας  είμαστε εκ των προτέρων αποτυχημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.