HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι

Στη μάχη με τις φλόγες και εναέρια μέσα με το πρώτο φως της μέρας για την κατάσβεση της δασικής φωτιάς στο Λουτράκι. Επιχειρούν τέσσερα α...

Στη μάχη με τις φλόγες και εναέρια μέσα με το πρώτο φως της μέρας για την κατάσβεση της δασικής φωτιάς στο Λουτράκι. Επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα ενώ από επίγεια μέσα συνδράμουν 169 πυροσβέστες με 24 οχήματα.

Για προληπτικούς λόγους, έπειτα από εισήγηση της Πυροσβεστικής, εκκενώθηκαν, χθες το μοναστήρι του Αγίου Πατάπιου και το γηροκομείο του Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική απομακρύνθηκαν από το σημείο περίπου 50 άτομα, ενώ δεν υπήρξε κίνδυνος για κατοικίες.

Σε ό,τι αφορά το πύρινο μέτωπο στα Μέγαρα η εικόνα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, είναι καλύτερη. Η φωτιά είναι σε χαράδρα και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 39 πυροσβέστες με 11 οχήματα και δυο ομάδες πεζοπόρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.