HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Γαλλία... εξολόθρευσε τις ΗΠΑ με 89-79

Οι «τρικολόρ» επικράτησαν των ΗΠΑ με 89-79 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ όπου θα αντιμετωπίσουν την Αργεν...

Οι «τρικολόρ» επικράτησαν των ΗΠΑ με 89-79 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ όπου θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή την Παρασκευή (13/9).

Οι Γάλλοι έχουν κάνει ένα απίστευτο έπος, καθώς είναι η πρώτη ομάδα μετά την Εθνική μας ομάδα το 2006 στη Σαϊτάμα που νικάει τους Αμερικάνους σε επίσημο ματς, ενώ οι ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια δεν κατορθώνουν να φτάσουν στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το 2002 στην Ιντιανάπολις είχαν αποκλειστεί στα προημιτελικά από τη τότε Γιουγκοσλαβία.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη νίκη των Γάλλων κόντρα στις ΗΠΑ και το ρεκόρ τώρα είναι 9-1 υπέρ των Αμερικάνων.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του γαλλικού θριάμβου ήταν οι Εβάν Φουρνιέ και Ρούντι Γκομπέρ, με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ουσιαστικά… μόνος του, καθώς δεν έφτασε η εντυπωσιακή επίδοσή του (29 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 31:51 συμμετοχής). Δεύτερος σκόρερ των ΗΠΑ ήταν ο Μάρκους Σμαρτ με 11 πόντους.
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.