HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αγιασμός στο "Ευσέβιος Κηπουργός" με ευχές και προτροπές (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αγιασμός σήμερα στο σχολικό συγκρότημα "Ευσέβιος Κηπουργός" με πολλές ευχές προς τους μαθητές και αναφορές στις επιτυχίες των ...

Αγιασμός σήμερα στο σχολικό συγκρότημα "Ευσέβιος Κηπουργός" με πολλές ευχές προς τους μαθητές και αναφορές στις επιτυχίες των μαθητών που αποφοίτησαν και σχεδόν στο σύνολό τους εισήχθη στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Άκρως διδακτική ήταν η ομιλία του π. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου που τόνισε την ανάγκη της δημιουργίας "ερωτικής σχέσης με το σχολείο και την μάθηση" ενώ συγκίνησε με την εξιστόρηση μέρους αυτοβιογραφίας υπερήλικα συμπατριώτη μας που οι ανάγκες τις εποχής δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το σχολείο. Ο πόθος του όμως για μάθηση τον έκανε στα 30 του, να ολοκληρώσει την Γυμνάσιο σε νυχτερινό σχολείο της Αθήνας και από εκεί να μπει στην Νομική Σχολή Αθηνών. (Δείτε το παρακάτω βίντεο). 
Την Ιερή Ακολουθία τέλεσε ο Ιβηρίτης ιερομόναχος π. Γερβάσιος Πριονάς (από την Κερπινή), ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και οι Ιερείς, π.Δημήτριος Τζελέπης και π. Αριστείδης Πριονάς.
Στον Αγιασμό παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Καούρης, ο πρώην Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Μαγκαφάς, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Πατερέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασιλόπουλος και Φλογεράς και διδασκαλική κοινότητα.
Δείτε το βίντεο με τον Αγιασμό και τις δηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.