HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φέτα Καλαβρύτων στην 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης

Προϊόντα με Προστατευόμενης Ονομασίας (ΠΟΠ) και Γεωγραφικής Ενδειξης (ΠΓΕ) που παράγονται στη Δυτική Ελλάδα θα παρουσιαστούν από την Ευρω...

Προϊόντα με Προστατευόμενης Ονομασίας (ΠΟΠ) και Γεωγραφικής Ενδειξης (ΠΓΕ) που παράγονται στη Δυτική Ελλάδα θα παρουσιαστούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ενότητας «Για να Ξέρουμε τι Τρώμε». Μια πρωτοβουλία που εστιάζει στο τρίπτυχο α) ασφάλεια τροφίμων, β) προστασία παραγωγών - καταναλωτών και γ) βιώσιμη ανάπτυξη.
Συγκεκριμένα, στον υπαίθριο χώρο μπροστά από το περίπτερο 10 της Έκθεσης, θα εκτεθούν συνολικά πάνω από 100 διαφορετικά ελληνικά προϊόντα που υπάγονται σε καθεστώς ποιότητας της ΕΕ. Τα προϊόντα θα προέρχονται από την ελληνική Περιφέρεια και στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα έχει την τιμητική της μεθαύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα και το Europe Direct Patras - Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το απόγευμα της Παρασκευής ένας διακεκριμένος μάγειρας θα ετοιμάσει live συνταγές με τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα Φέτα Καλαβρύτων, Αυγοτάραχο Μεσολογγίου, Σταφίδα Βοστίτσα, Βιολογικό Ελαιόλαδο, Μαυροδάφνη Πατρών και Μοσχάτο Ρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.