Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με... δώρα ο Γερμανός Πρέσβης στα Καλάβρυτα - Ρεπορτάζ και Παρασκήνιο

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο νέος Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ ( δείτε εδώ το ρεπορταζ της επίσκεψης ). Κατά την επίσκε...

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο νέος Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ (δείτε εδώ το ρεπορταζ της επίσκεψης). Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, όπου και είχαν συνομιλία για περισσότερη από μία ώρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, ο κ. Λαζουράς, ζήτησε την οικονομική συνδρομή της Γερμανικής Πρεσβείας για την αποπεράτωση του Πολυδύναμου, Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων με τον κ. Ράιχελ να απαντά θετικά ενισχύοντας το ταμείο -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας- με  200 € χιλιάδες.

Διαφωνία Παπαδόπουλου
Κατά την συνάντηση, επισκέφθηκε το Δημαρχείο και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, για εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γερμανό Πρέσβη.
Ο κ. Λαζουράς ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για την οικονομική ενίσχυση με σκοπό την αποπεράτωση του Πολιτιστικού Κέντρου και σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, ο κ. Παπαδόπουλος, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, όχι για την αποδοχή της οικονομικής βοήθειας, αλλά για τον σκοπό που θα διατεθούν. Ο κ. Παπαδόπουλος πρότεινε η οικονομική βοήθεια, να ενισχύσει το ταμείο του Δήμου και όχι να χρησιμοποιηθούν για την αποπεράτωση του Πολιτιστικού Κέντρου, ώστε να μην χριστεί, ένα σημαντικό έργο στα Καλάβρυτα, ως Γερμανική παρέμβαση. 

Τα χρήματα στο Πολιτιστικό
Αυτό που συμφωνήθηκε τελικά, μεταξύ κ. Λαζουρά και κ. Ράιχελ, είναι τα χρήματα, τελικά, να πάνε στο Πολιτιστικό Κέντρο για την ολοκλήρωσή του. Μάλιστα ο κ. Λαζουράς, προέτρεψε τον κ. Πρέσβη να επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο, πράγμα που έγινε. Τα χρήματα που θα διαθέσει η Γερμανική Πρεσβεία, είναι 200 χιλιάδες ευρώ τα οποία και θα πρέπει, η Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ωστε να εκταμιευτούν έως τον Δεκέμβριο , για να μην χαθούν, όπως τόνισε, συνεργάτης του Πρέσβη που τον συνόδευε. 
ρεπορτάζ για το kalavrytanews.com
Νίκος Κυριαζής

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.