HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο νέος Γερμανός Πρέσβης Ernst Reichel (ΦΩΤΟ)

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου 2019, ο νέος Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ. Είναι η πρώτη επίσκεψη π...

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου 2019, ο νέος Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ.
Είναι η πρώτη επίσκεψη που κάνει ο νέος Πρέσβης στην Ελληνική επικράτεια, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, θέλοντας να δώσει έναν εμβληματικό χαρακτήρα/
Ο 58χρονος διπλωμάτης συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τον Πρόξενο της Γερμανίας στην Πάτρα, Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Ο Πρέσβης έφτασε στις 10:30 στο Δημαρχείο Καλαβρύτων όπου και τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς, ενώ παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος. 
Οι τρεις άντρες είχαν συνομιλία για περισσότερο από μία ώρα και στην συνέχεια ο Πρέσβης με την συνοδεία του, τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά και τον βοηθό Δημάρχου κ. Μαγκαφά, επισκέφθηκε το Τόπο Θυσίας και στην συνέχεια ξεναγήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Στην συνέχεια επισκέφθηκε το νέο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων που βρίσκεται στην τελική φάση αποπεράτωσις του και αμέσως μετά επιβιβάστηκε στον Οδοντωτό για να γνωρίσει την μοναδική διαδρομή του. 
Ο Ε. Ράιχελ είναι βαθύς γνώστης των Βαλκανίων, καθώς έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
για το kalavrytanews.com
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.