HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτη εμφάνιση τριών 15χρονων Καλαβρυτινών με την φανέλα της Α.Ε.Κ.

Έναν σημαντικό φιλικό αγώνα έδωσε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου η Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ιστορική ομάδα του...

Έναν σημαντικό φιλικό αγώνα έδωσε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου η Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου. Ήταν το πρώτο φιλικό, σε μια σειρά αγώνων προετοιμασίας της ομάδας για το δύσκολο Πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας, όπου η ομάδα των Καλαβρύτων, Πρωταθλήτρια πέρσι στην β΄ θα αγωνιστεί φέτος με τις κορυφαίες δυνάμεις της Αχαΐας για πρώτη φορά στην ιστορία της. 
(Ρεπορτάζ για το αγώνα Παναιγιαλείου - Α.Ε.Κ.  δείτε εδώ).
Το φετινό ρόστερ της ομάδας, στηρίζεται στην ομάδα που έχει χτιστεί τα τελευταία δύο χρόνια από τους προπονητές Κωστή Βλάχο και Νίκο Παπαχριστόπουλο με παίκτες που πάνω απ όλα παίζουν για την φανέλα που φέρει το ιστορικό όνομα του τόπου μας. Παίκτες ταλαντούχους και δυνατούς, που έχουν δεθεί και αποτελούν μία οικογένεια. Σε αυτούς φέτος, προστέθηκαν παίκτες, που θα βοηθήσουν σημαντικά με εμπειρία στην Α κατηγορία που θα χρειαστεί στο φετινό Πρωτάθλημα.
Προστέθηκαν όμως και μικροί, αρκετά μικροί ηλιακά, αλλά μεγάλα ταλέντα. Πέρσι ντεμπούτο με την μεγάλη ομάδα, έκανε ο 15χρονος Μιχάλης Σκάρμπας (τερματοφύλακας) που αρθρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Α.Ε.Καλαβρύτων και θα είναι φυσικά και στο φετινό ρόστερ της ομάδας. 
Χθες, την πρώτη τους συμμετοχή με την φανέλα της Α.Ε.Κ. έκαναν άλλοι τρεις 15χρονοι, οι Φλογεράς και Ρετζίνο, παίκτες των Ακαδημιών της ομάδας και ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, από την Γουμένισσα, γιος του παλιού παίκτη και προπονητή της ομάδας Γιάννη Θεοδοσίου. 
Και οι τρεις αγωνίστηκαν περίπου 15 λεπτά και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με το πειθαρχημένο τρόπο παιχνιδιού τους με αντίπαλο μια τόσο ιστορική ομάδα όπως του Παναιγιαλείου.
Η Διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τους προπονητές, έχουν δώσει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες, που αποτελούν πρότυπο οργάνωσης σε ολόκληρη την Αχαΐα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.