Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Φιλική ήττα από τον Παναιγιάλειο αλλά άφησε υποσχέσεις (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για φέτος έδωσαν Α.Ε.Καλαβρύτων και Παναιγιάλειος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου σήμερα το απόγευμα, με τη «...

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για φέτος έδωσαν Α.Ε.Καλαβρύτων και Παναιγιάλειος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου σήμερα το απόγευμα, με τη «Μαύρη Θύελλα» να κερδίζει με γκολ του Βαγγέλη Γκάτση στο 27' και στο 46'.
Η νεοφώτιστη  στην Α΄κατηγορία ομάδα των Καλαβρύτων, στάθηκε πολύ καλά και πειθαρχημένα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας την πρώτη γεύση από μεγάλους αντιπάλους όπως ο ιστορικός Παναιγιάλειος που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
Οι συνθέσεις: 
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογεώργος, Βλάχος, Καφεντζής, Οικονόμου, Μπακατσέλος, Χριστόπουλος, Μπούνας, Σκούτας, Γκάτσης, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Δημήπουλος, Μήτση, Κόρακας, Αποστόλης, Κουτρόπουλος, Σαντρί, Σπυρόπουλος, Ανι, Κόλα, Μπέσκος, Μιχαλόπουλος.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Σταματόπουλος, Γκλαβάς, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος, Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Καλαμαράς, Τζιαντομένικο (15' Κουτρουμάνης). Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Λέσης, Σταύρος Τσαβαλάς, Θεοδοσίου, Φλογεράς, Ρετσίνο, Βραχλιώτης.
Από τα Καλάβρυτα δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι οι Τζόβολος, Ασπρούκος, Κοσκινάς, Γ.Τσαβαλάς, Παπαβραμόπουλος και Μπρούνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.