HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι Πρώτες Δηλώσεις Θανάση Παπαδόπουλου

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος στο kalavrytanews.com, αμέσως μετά την μεγάλη νί...

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος στο kalavrytanews.com, αμέσως μετά την μεγάλη νίκη του στις εκλογές.
Το νέο Δήμαρχο συναντήσαμε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, στο πεζόδρομο Καλαβρύτων, εμφανώς περιχαρή και περιστοιχισμένος από τους άμεσους συνεργάτες του αλλά και εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν.
Ο κ. Παπαδόπουλος αφού εξέφρασε ένα μεγάλο, εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με τη εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς του ένα μεγάλο ποσοστό, μας δήλωσε:
"Κάναμε έναν ωραίο και τίμιο αγώνα. Η νίκη είναι μεγάλη, αλλά μεγαλύτερη είναι η ευθύνη.
Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά. Ο τόπος αλλάζει σελίδα. Δεσμεύομαι για την υλοποίηση 
όσων  υποσχεθήκαμε" και συμπλήρωσε: "Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς  και όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί θα χτίσουμε το μέλλον του τόπου μας. Το μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας. Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου"











1 σχόλιο

  1. Πολλά συνχαρητήρια, πραγματικά το άξιζες, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εκτίμηση και αγάπη ο/η ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.