Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΕΛΙΝΑ ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗ: Ο Δήμος Καλαβρύτων είναι ο Δήμος Όλων μας

Αγαπητοί συνδημότες, Με αφορμή την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου στο συνδυασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΟΥΡΑ  «ΣΥΝΕΡΓΑΣ...

Αγαπητοί συνδημότες,
Με αφορμή την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου στο συνδυασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΟΥΡΑ  «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» - ψηφοδέλτιο των Καλαβρύτων, ήθελα να γράψω «δυό λόγια» για τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να αυτοσυστηθώ, δεδομένου ότι δραστηριοποιούμαι ως δικηγόρος στην περιοχή του δήμου Καλαβρύτων τα τελευταία 20 χρόνια.
Ωστόσο έχω την ανάγκη να δηλώσω ότι επέλεξα να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΟΥΡΑ, διότι τον θεωρώ αξιόπιστο και αυθεντικό άνθρωπο, που συνεργάστηκε ή προσπάθησε να συνεργαστεί με όλους τους δημότες χωρίς διάκριση, που κατά τη θητεία του ως δήμαρχος, και μέσα στα αυστηρά κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά πλαίσια που πολλές φορές αναγκάστηκε να κινηθεί, κατόρθωσε να επιδείξει έργο στο δήμο Καλαβρύτων συνολικά.  
Όμως ένας δημοτικός άρχοντας πρέπει να πλαισιώνεται από δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες που δεν θα μπλοκάρουν, αλλά αντιθέτως θα προάγουν το έργο του. Από ανθρώπους αμερόληπτους, αντικειμενικούς, έντιμους, εργατικούς, αποτελεσματικούς, με ιδέες πρωτοποριακές και κυρίως εφικτές και υλοποιήσιμες, απαλλαγμένους από μικροσυμφέροντα, εκδουλεύσεις και ανεδαφικές υποσχέσεις. 
Από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι σε περίπτωση εκλογής μου, σκοπεύω να συμβάλω από τη θέση μου και υπό τη δικηγορική μου ιδιότητα, στην προαγωγή και  προάσπιση των συμφερόντων του δήμου Καλαβρύτων ΣΥΝΟΛΙΚΑ, και για όλες ανεξαιρέτως τις Δημοτικές Ενότητες και τις Κοινότητες, τις οποίες έχω επισκεφθεί με αφορμή το επάγγελμά μου.
Κι αυτό διότι 
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Μ εκτίμηση 
Μελίνα Σβεντζούρη 

1 σχόλιο

  1. Μελίνα μου είσαι από τούς πιο αξιότιμος ανθρώπους που γνωρίζω είναι πραγματικά τιμή μου που μπορώ να σε αποκαλώ φίλη μου. Πάνω από όλα είσαι άνθρωπος με Α κεφάλαιο. Πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις κ το πιο σημαντικό να ακούσεις επειδή αυτό χρειάζεται. Για να επιλύσουμε ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα από ολα να μπορούμε να ακούμε κ να αντιλαμβανόμαστε ώστε να μπορούμε να βρούμε την λύση που χρειάζεται. Ειχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί σου κ μπορώ να πω πως είσαι μια εξαίρετη συνεργάτιδα κ μέσα από αυτή την συνεργασία άνθισε κ μια φιλία. Ένα άλλο προσόν που διαθέτεις είναι πως οι συνεργασίες σου είναι ακέραιες κ πάντα έχουν μέλλον επειδη αναπτύσεις φιλίες μέσα από αυτές. Είσαι εργατική αντικειμενική ξέρεις να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις αλλά κ τους ανθρώπους έχεις όραμα διάθεση κ αγαπάς τον τόπο σου. Είμαι σίγουρη πως διαθέτεις όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να στηρίξεις κ να αναπτύξεις σωστά τα Καλάβρυτα. Πάντα με σεβασμό κ υπευθυνότητα όπως έχεις αποδείξει αλλεπάλληλες φορές κ μέσω τις δουλειάς σου. Είσαι ένα μεγάλο διαμάντι κ είμαι σίγουρη πως οι συντοπίτες σου το αναγνωρίζουν κ θα έχεις την στήριξη τους μέσα από την ψήφο τους. Πάμε τα Καλάβρυτα μπροστά με Μελίνα Σβεντζουρη. Στηρίζουμε Μελίνα κ ψηφίζουμε Μελίνα.
    Καλή επιτυχία κούκλα μου
    Ιωάννα Ροδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.