Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19, καθώς στον τελικό του ΟΑΚΑ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19, καθώς στον τελικό του ΟΑΚΑ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Άκπομ στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Πέλκα. Έτσι, έφτασε στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, έχοντας κατακτήσει πριν μερικές εβδομάδες και το πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο εντυπωσιακό γκολ του Άγγλου επιθετικού, καθώς ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά. Οι «ασπρόμαυροι» διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το παιχνίδι, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και έτσι οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν το τρίτο σερί τρόπαιο στον θεσμό, με τον ίδιο μάλιστα αντίπαλο σε όλους.
Ο τελικός διεξήχθη με ελάχιστη παρουσία οπαδών στις εξέδρες, αλλά δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης και πιο συγκεκριμένα δύο φορές, μια στη διάρκεια του πρώτου μέρους και η δεύτερη στην ανάπαυλα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.