HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τιμήθηκε στο Σοποτό ο Άγιος Παύλος ο εξ Αροανίας Καλαβρύτων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Σοποτό τίμησε τα 201 χρόνια μιας μεγάλης θυσίας, τον μαρτυρικό θάνατο του Οσιομάρτυρα Παύλου του Νέου εξ Αροανίας Καλαβρύτων. Οι εκδη...

Το Σοποτό τίμησε τα 201 χρόνια μιας μεγάλης θυσίας, τον μαρτυρικό θάνατο του Οσιομάρτυρα Παύλου του Νέου εξ Αροανίας Καλαβρύτων. Οι εκδηλώσεις τιμής της μεγάλης του θυσίας για την πατρίδα έγιναν για άλλη μια χρονιά στο τόπο γένεσής του. 
Φέτος, ομολογουμένως η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη σε σχέση με άλλες χρονιές, με του υποψηφίους πάντως να είναι πολλοί.
Της Αρχιερατικής Θείας προεξείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος και ο επίσκοπος Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός και πολλοί Ιερείε 
Πλήθος συμπατριώτες και επισκέπτες τίμησαν τη μνήμη του Οσίου σε μια πανηγυρική λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κυνουρίας και Μαντινείας κ.κ. Αλεξάνδρου και πλήθους ιερέων.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Παπαδόπουλος, Τσενές και Θεοχάρης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. 
Παρέστη επίσης ο τ. υπουργός κ. Ανδρέας Ζαΐμης συνοδευόμενος από την σύζυγό του, ο τ. Νομάρχης, Βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό Σπηλιόπουλου κ. Κατσικόπουλος και επίσης υποψήφιος ο περιφερειακός σύμβουλος με τον κ. Σπηλιόπουλο, κ. Φεσιάν.
Ομιλία εκφώνησε ο κ. Αναγνωστόπουλος, κτήτορας και πρόεδρος του Ιδρύματος Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.