Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμμετοχή της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας στην 6η Patras IQ

Από την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας (Νότιος Λιμένας Πατρών – Κτίριο Β1)  ...

Από την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας (Νότιος Λιμένας Πατρών – Κτίριο Β1) 
θα πραγματοποιηθεί η 
6η  Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – 
Patras lnnovation Quest [ PATRAS IQ ]
Υπό την Αιγίδα των:
- Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων 
- Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού 
Συνδιοργανωτές: 
Πανεπιστήμιο Πατρών 
Επιμελητήριο Αχαΐας
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας
Η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην 6η Patras IQ και τις τρείς ημέρες με περίπτερο φιλοξενίας στον χώρο της έκθεσης, προβάλλοντας το έργο των εκπαιδευτικών φορέων της Περιφέρειας Δ. Ε. και παρέχοντας την ευκαιρία στο μαθητικό δυναμικό να παρουσιάσει το έργο του.

Την 1η  ημέρα της έκθεσης Παρασκευή 12 Απριλίου και μετά τις 10:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ. θα υποδεχθεί σχολεία από την Περιφέρεια Δ. Ε. στο πλαίσιο εκπ/κής επίσκεψης με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.
Την 2η ημέρα Σάββατο 14 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 21:00 στο περίπτερο της Π.Δ.Ε. Δ.Ε. θα πραγματοποιηθεί προβολή έργων των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) της περιοχής και των μαθητών τους σε τεχνικά γνωστικά αντικείμενα αλλά και σε εκπαιδευτική ρομποτική.
Την 3η ημέρα, Κυριακή 15 Απριλίου, τα Σχολεία Δεύτερης ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)  θα παρουσιάσουν το δικό τους έργο.
Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών UP FM ο οποίος θα καλύπτει ραδιοφωνικά και ζωντανά την έκθεση, ο Περιφερειακός Δ/ντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος θα απευθύνει χαιρετισμό προς την εκπαιδευτική κοινότητα στο πλαίσιο ενημερωτικής μετάδοσης σχετικά με εκπαιδευτικά θέματα και δραστηριότητες, όπως επίσης και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων που θα συμμετάσχουν στην έκθεση.
Επίσης, σε όλη την διάρκεια της έκθεσης, σχολικές μονάδες θα παρουσιάζουν την δραστηριότητα και τα έργα τους τους σε Erasmus - Καινοτομικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την διεύθυνση: https://www.patrasiq.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.