HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

Μετά την σπουδαία επιτυχία της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων που εξασφάλισε την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ Αχαΐας, η Πολιτικό...

Μετά την σπουδαία επιτυχία της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων που εξασφάλισε την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ Αχαΐας, η Πολιτικός Μηχανικός και Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) Χριστίνα Αλεξοπούλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε: 
«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων για την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ Αχαΐας. Σαν αποτέλεσμα αυτού επετεύχθη για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου η άνοδος στην πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ Αχαΐας. Συγχαίρω εγκάρδια τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο, το διοικητικό συμβούλιο του σωματίου αλλά και τους απλούς φιλάθλους που εμψύχωναν τις προσπάθειες των παικτών σε κάθε παιχνίδι με την αδιάλειπτη παρουσία τους στις κερκίδες των γηπέδων. 
Αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας η έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων ειδικότερα αυτών της επαρχίας. Οι αρχές που καλλιεργεί ο αθλητισμός ειδικότερα στους νέους μας, είναι απαραίτητες ώστε να δομηθεί μία κοινωνία αξιών. Γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός», πρόσθεσε η κυρία Αλεξοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.