HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

TO ΣΟΠΟΤΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ... ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΟΥ 1943 - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην τελική ευθεία έφτασαν τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα «Echoes of the Past» με σκηνοθέτη τον Νικόλα Δημητ...

Στην τελική ευθεία έφτασαν τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα «Echoes of the Past» με σκηνοθέτη τον Νικόλα Δημητρόπουλο και σεναριογράφο-συμπαραγωγό τον Δημήτρη Κατσαντώνη. Η ταινία ολοκληρώνετε τις επόμενες ημέρες με μια μέρα γύρισμα σε οικία στο Λειβάρτζι και λίγες μέρες στο Σοποτό, όπου τα γυρίσματα είναι κυρίως εξωτερικά. 
Η διαμόρφωση του παλιού εμπορικού δρόμου του Σοποτού μοιάζει πλέον με τις πολλές παρεμβάσεις που έγιναν, εμπορικό κέντρο της περιόδου της κατοχής, με τα καταστήματα να γεμίζουν και να είναι προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια. Εκατοντάδες κομπάρσοι και ηθοποιοί μαζί με γερμανικά οχήματα του πολέμου θα αναβιώσουν στιγμές της πιό φρικτής περιόδου που έζησε ο τόπος μας. 
Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορταζ του kalavrytanews.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τελική ευθεία η ταινία με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα - Όλες οι λεπτομέρειες


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.