Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο πρ. Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς (ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο πρ. Υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», Νίκος Κοτζιάς . Πρώτη στάση του κ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο πρ. Υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», Νίκος Κοτζιάς.
Πρώτη στάση του κ. Κοτζιά το Δημαρχείο Καλαβρύτων όπου συνάντησε και συνομίλησε με τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά. Αμέσως μετά επισκέφθηκε τον μαρτυρικό λόφο του Καπή και κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη των αδίκως εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας.
Ο κ. Κοτζιάς αφού ενημερώθηκε από τον κ. Λαζουρά για την τοπική ιστορία αλλά και τις φρικτές ημέρες του Δεκέμβρη του '43, δήλωσε συγκλονισμένος και βαθιά συγκινημένος, τονίζοντας οτι "η ιστορία δεν πρέπει να είναι η φυλακή μας, αλλά να είναι το σχολείο μας και μέσα από αυτό να διδασκόμαστε χωρίς φοβικά σύνδρομα και αγκυλώσεις"
Ο πτ. Υπουργός Εξωτερικών, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Καλάβρυτα του σήμερα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ τόνισε οτι ως πρόσωπο αλλά και ως πολιτικός φορέας στηρίζει την προσπάθεια του κ. Λαζουρά, παρακολουθεί την δημαρχιακή του πορεία και τον συγχαίρει.
Ερωτηθείς από το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, για το χρόνο των εκλογών, απάντησε με νόημα, οτι ο χρόνος είναι στα χέρια του Πρωθυπουργού,  ενώ για το Σκοπιανό, τόνισε οτι "και μπορεί και πρέπει να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών" συμπληρώνοντας οτι "το κύριο είναι ότι γείτονα χώρα αλλάζει το όνομα αναγκασμένη από τις διαπραγματεύσεις μας"


για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.