HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσάφι για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα

Μετά τα πρώτα ματς για τα playoffs του Champions League τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν ορθάνοιχτο το δρόμο για τη φάση των ομίλων του C...

Μετά τα πρώτα ματς για τα playoffs του Champions League τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν ορθάνοιχτο το δρόμο για τη φάση των ομίλων του Champions League. Αμφότερες οι δύο ελληνικές ομάδες είχαν εξασφαλίσει ένα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, κοινό και για τους δύο μέχρι στιγμής.

Ως εκ τούτου, αν προκριθούν στη φάση των ομίλων του Champions League, τότε εξασφαλίζουν μίνιμουμ 15.250.000 ευρώ μόνο και μόνο από την παρουσία τους εκεί, απλά θα περιμένουν να ολοκληρωθεί την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης φάσης για να τα πάρουν.

Από εκεί και πέρα αναμένουν να συγκεντρώσουν βαθμούς για να εισπράξουν περισσότερα (2.700.000 η νίκη, 900.000 η ισοπαλία) και φυσικά υπάρχει το ελληνικό market pool (θα εξαρτηθεί αν προκριθούν και οι δύο ή μία εκ των δύο ομάδων).

Αν αποκλειστούν στα playoffs, τότε θα εισπράξουν 5.000.000 ευρώ που προβλέπονται από την UEFA και ακολούθως θα διασφαλίσουν τα 2.920.000 ευρώ για την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Europa League, ό,τι θα προκύψει από τη συγκομιδή βαθμών (570.000 η νίκη, 190.000 η ισοπαλία), συν το ελληνικό market pool που τους αντιστοιχεί (ανάλογα με τον αριθμό των ελληνικών ομάδων που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, πιθανότατα θα συμμετέχει και ο Ολυμπιακός).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.