HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την ίδια... συνταγή θα παρουσιαστεί απόψε ο Ολυμπιακός

Kαμία αλλαγή στην ενδεκάδα! Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς , βάσει και των τελευταίων δοκιμών που έκανε στον Ρέντη. Με την...

Kαμία αλλαγή στην ενδεκάδα! Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, βάσει και των τελευταίων δοκιμών που έκανε στον Ρέντη. Με την ενδεκάδα της Λουκέρνης θα πάει και κόντρα στην Μπέρνλι (23/8, 21.00) στην πρώτη "μάχη" για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Γιαννιώτης (γκολπόστ), Ομάρ (δεξιά), Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας (αριστερά), Μπουχαλάκης, Καμαρά (δίδυμο στα χαφ), Ποντένσε (έξω αριστερά), Λάζαρος (έξω δεξιά) και Φορτούνης πίσω από τον φορ Γκερέρο θα ξεκινήσουν κόντρα στους Άγγλους.

Ο Γκιλιέρμε έκανε πράγματι τεράστια προσπάθεια για να προσπεράσει στην κούρσα τον Μπουχαλάκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ξεκάθαρα και στην τελευταία προπόνηση ότι συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει.

ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει απόψε να επιβάλει τον ρυθμό του με το "καλημέρα". Η Μπέρνλι σύμφωνα με την ανάλυση που έχει γίνει από τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, είναι μία ομάδα που αν πιεστεί στην άμυνά της, τότε όσο καλοί ανασταλτικά είναι π.χ. οι στόπερ της, τόσο επιπόλαιοι αποδεικνύονται στο "χτίσιμο" από πίσω.

Πίεση λοιπόν από το ξεκίνημα είναι το μόνο του Πορτογάλου τεχνικού, έτσι ώστε να δείξει από τα… αποδυτήρια κιόλας στους Άγγλους ότι το βράδυ τους δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.