HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απίθανη ανατροπή και νίκη για ΠΑΟΚ

Με απίθανη ανατροπή και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι του Πρόμες στο 71ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη...

Με απίθανη ανατροπή και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι του Πρόμες στο 71ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.
Ο Ποπόφ στο 7΄ και ο Πρόμες στο 17΄ «πάγωσαν» προσωρινά την κατάμεστη Τούμπα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέτρεψε την κατάσταση πριν τελειώσει το ημίχρονο, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 29΄ και τέρματα των Λημνιού (37΄) και Πέλκα (44΄). Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (14/8), στη Μόσχα.
Μόλις στο 7΄ η άμυνα του ΠΑΟΚ συνελήφθη "εν υπνώσει" και σε μια γρήγορη επίθεση των Ρώσων ο Ποπόφ με ωραίο σουτ παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη γράφοντας το 0-1.
Η ψυχρολουσία έγινε... παγωνιά στο 14΄, όταν από αδράνεια της άμυνας ο Πρόμες έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Χατσερίντι και άλλαξε πορεία, ο Πασχαλάκης απέκρουσε αλλά η μπάλα μετά το οριζόντιο δοκάρι, πέρασε τη γραμμή για το 0-2.
Στο 27΄ ο Πέλκας πλησίασε στο γκολ αλλά το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Μαξιμένκο. Από το κόρνερ προήλθε το πέναλτι με απόκρουση της μπάλας από το χέρι του Ζομπνίν, πέναλτι το οποίο μετέτρψε σε γκολ ο Πρίγιοβιτς στο 28' , ξαναβάζοντας τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο μετά το 1-2, οι Ρώσοι έδειξαν αδυναμίες και στο 37΄ από βαθιά μπαλιά του Βαρέλα στον Μάτος ο Βραζιλιάνος έβγαλε τη σέντρα και ο Λημνιός με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαξιμένκο, που είδε για δεύτερη φορά την εστία του να παραβιάζεται μέσα σε 9 λεπτά.
Αυτή όμως δεν ήταν και η τελευταία, αφού στο 44΄ από ενέργεια του Μάτος από δεξιά και παράλληλη σέντρα, ο Πέλκας παραβίασε την εστία της Σπαρτάκ για τρίτη φορά, αφού ο Μαξιμένκο είδε την μπάλα να περνά κάτω από το σώμα του, σε ένα μεγάλο λάθος του νεαρού Ρώσου.
Στο 51΄ ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Πρόμες, ενώ στο 70΄ έκανε το ίδιο στο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Χατσερίντι και εκτέλεσε ο Ολλανδός άσος, διατηρώντας το υπέρ της ομάδας του αποτέλεσμα.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίντι, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο(84' Σάκχοφ), Λημνιός(79' Ζαμπά), Ελ Καντουρί(61' Ουάρντα), Πέλκας, Πρίγιοβιτς
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκό, Μποκέτι, Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Ποπόφ(64' Τιμοφέεβ), Λομοβίτσκι, Λουίζ Αντριάνο(77' Ζε Λουίς), Πρόμες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.