Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καμμένος: "Ενέδρα με εντολή Ερντογάν"

“Βόμβες” έριξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του. Μιλώντας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανού...

“Βόμβες” έριξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του. Μιλώντας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης αναφέρθηκε σε προσχεδιασμένη ενέργεια των Τούρκων. Ο υπουργός μίλησε μάλιστα για ένα σχέδιο με εντολή του ίδιου του Ερντογάν.

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο φαίνεται πως είχαν εντολή από τον ίδιο τον Ερντογάν να κάνουν μια τέτοια κίνηση προκειμένου να ετοιμάσουν το περιβάλλον για την συναλλαγή, δηλαδή την ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς που πέρασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Ο Υπουργός σε ότι αφορά στη συνέχιση της κράτησής τους ανέφερε πως Οι στρατιωτικοί υπηρετούν αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Εχουν μόνιμη διεύθυνση στην Τουρκία. Η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε αρχή διεθνούς δικαίου. Κρατούνται παράνομα χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ενώ πλέον δεν υπάρχει και το εμπόδιο που προέβαλε το τουρκικό δικαστήριο για τη μόνιμη κατοικία.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία, έχουν ευθύνες και το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.Εχει ευθύνη και το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με πληροφορίες από το OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.