Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όρθια στην Γλασκόβη η ΑΕΚ, βλέπει πρόκριση!

Η ΑΕΚ έφυγε με μια πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από τη Γλασκόβη απέναντι στη Σέλτικ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το γ΄ προκριματικό γ...

Η ΑΕΚ έφυγε με μια πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από τη Γλασκόβη απέναντι στη Σέλτικ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Η Ένωση κατέβαλε ηρωϊκή προσπάθεια, καθώς από το 57ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της (άδικης) αποβολής του Γαλανόπουλου.
Μια προσπάθεια που ανταμείμφθηκε και της ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, αρκεί να διαχειριστεί σωστά την επιτυχία της στη ρεβάνς της 14ης Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ.
Η πρωταθλήτρια Σκωτίας ξεκίνησε επιθετικά και στο 9ο λεπτό ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του ΜακΓκρέγκορ. Στο 17΄ όμως ο Τίρνι βρήκε τον ΜακΓκρέγκορ εντός περιοχής κι αυτός, με διαγώνιο αριστερό σουτ, άνοιξε το σκορ.
Προϊόντος του χρόνου η ΑΕΚ μπόρεσε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και στο 44΄ ισοφάρισε με δυνατό βολέ του Κλωναρίδη, ύστερα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Λόπες από αριστερά.
Στο 57΄ οι αριθμητικές ισορροπίες διαταράχθηκαν με την αποβολή του Γαλανόπουλου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα οκτώ λεπτών. Εν πολλοίς άδικη, πάντως, καθώς ο Λούκα Μπάντι ξεγελάστηκε από την κίνηση του Φόρεστ.
Ωραία ενέργεια του Φόρεστ από δεξιά και κεφαλιά του Γκρίφιθς στο 71΄ πέρασε πάνω από το δοκάρι του Μπάρκα, ενώ τρία λεπτά αργότερα το φάουλ του Λιβάια δεν είχε συνέπειες για την εστία του Γκόρντον.
Ένα σουτ του Εντσάμ στο 81΄ δεν αιφνιδίασε τον Μπάρκα, εκείνο του Φόρεστ στο 90΄+3 ήταν άστοχο, όπως κι αυτό του Εντσάμ στο επόμενο λεπτό, με τους «κιτρινόμαυρους» να κρατούν ως τη λήξη το 1-1.
Σέλτικ (Ρότζερς): Γκόρντον, Χέντρι, Μπράουν, Ρόγκιτς (64’ Γκρίφιθς), Εντσάμ, Εντουάρ, Λούστιγκ (77’ Σινκλέρ), Άγερ, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Τίρνι. 
ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (66’ Άλεφ), Κλωναρίδης (80’ Γκάλο), Λιβάγια (77’ Πόνσε). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.