HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ώρα Καλαβρύτων" για τον Μαξ φον Σίντοφ

Ο ηθοποιός Max Von Sydow και η σύζυγός του Catherine Brelet με την ΩΡΑ ανα χείρας Αίγλη από Χόλιγουντ είχαν προχθές τα Καλάβρυτα, με ...

Ο ηθοποιός Max Von Sydow και η σύζυγός του Catherine Brelet με την ΩΡΑ ανα χείρας
Αίγλη από Χόλιγουντ είχαν προχθές τα Καλάβρυτα, με την παρουσία του αστέρα της μεγάλης οθόνης Μαξ φον Σίντοφ στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στο πλαίσιο των γυρισμάτων της κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο «Echoes of the Past», που πραγματεύεται τα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου του 1943. 
Ο Μαξ Φον Σίντοφ, μετά τα γυρίσματα (δείτε το ρεπορταζ εδώ),  συνοδευόμενος από την σύζυγό του, επίσης γνωστή ηθοποιό Catherine Brelet, έκανε μια μικρή βόλτα και το βράδυ όλοι οι συντελεστές των γυρισμάτων στα Καλάβρυτα δείπνησαν στην ταβέρνα "Βαρβιτσιώτης" όπου και παρέμειναν μέχρι αργά απολαμβάνοντας εκλεκτή κουζίνα και φιλοξενία. Παρών, μεταξύ άλλων ήταν ο Σκηνοθέτης της ταινίας Νικόλας Δημητρόπουλος και ο σεναριογράφος Δημήτριος Κατσαντώνης
Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός πήρε στα χέρια του της εφημερίδα "ΩΡΑ των Καλαβρύτων" που... τον είχε στην πρώτη σελίδα και ζήτησε να την πάρει μαζί του ευχαριστώντας τον εκδότη της εφημερίδας κ. Νίκο Κυριαζή, ενώ με μεγάλη του χαρά φωτογραφήθηκε κρατώντας της εφημερίδα μας. Σε συνομιλία που είχαμε μαζί του, μας δήλωσε άκρως συγκινημένος με την ιστορία του τόπου μας που φρόντισε να την μάθει επισταμένως και δήλωσε ενθουσιασμένος με τις εικόνες που αποκόμισε από την 48ωρη παρουσία του στα Καλάβρυτα.

Ο Μαξ φον Σίντοφ ή Μαξ φον Σίντοου (Max von Sydow, 10 Απριλίου 1929) είναι Σουηδός ηθοποιός.
Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, τόσο στη Σουηδία, όσο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Για την ερμηνεία του στην ταινία Πελέ ο κατακτητής κέρδισε το Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου καλύτερου ηθοποιού και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Επίσης, προτάθηκε για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά, και δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα για τις ταινίες Ο Εξορκιστής και Hawaii.
Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στη σειρά Game of Thrones στον ρόλο του Three-Eyed Raven, ενώ έχει δώσει τη φωνή του και σε ένα επεισόδιο των The Simpsons.
Επιλεγμένη φιλογραφία
1957 Η Έβδομη Σφραγίδα
1957 Άγριες φράουλες
1960 Η Πηγή των Παρθένων
1961 Μέσα από τον Σπασμένο Καθρέφτη
1965 Η Ωραιότερη Ιστορία του Κόσμου
1973 Ο Εξορκιστής
1982 Κόναν ο Βάρβαρος
1984 Dune
1986 Η Χάνα και οι Αδελφές της
1987 Πελέ ο κατακτητής
1995 Δικαστής Ντρέντ
2007 Το σκάφανδρο και η πεταλούδα
2011 Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά
2015 Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει
2018 Κουρσκ
Τηλεόραση
2005 The Simpsons (φωνή)

2016 Game of Thrones
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.