HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O θρύλος Max von Sydow στα Καλάβρυτα (Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας)

Αίγλη από Χόλιγουντ έχουν σήμερα τα Καλάβρυτα, με την παρουσία του  Μαξ φον Σίντοφ στα πλαίσια των γυρισμάτων  της κινηματογραφική ταινί...

Αίγλη από Χόλιγουντ έχουν σήμερα τα Καλάβρυτα, με την παρουσία του  Μαξ φον Σίντοφ στα πλαίσια των γυρισμάτων  της κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο "Echoes of the Past", που πραγματεύεται τα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου του 1943. Ο μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου από νωρίς σημερα το πρωί, συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας που πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος αλλα και μεσα στην πόλη. 
Κατα την διάρκεια διαλείμματος των γυρισμάτων, περιηγήθηκε στο Μουσείο, συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Απλός, καταδεκτικός και φιλικός ο θρύλος του παγκοσμίου κινηματογράφου, μας εξέφρασε την συγκίνησή του και το δέος απ΄όλα όσα βλέπει και μαθαίνει για τον όλεθρο που έζησε ο τόπος μας.
Οπως αποκλειστικά είχε γραφει το kalavrytanews.com (δείτε εδώ), εκτός του Μαξ φον Σίντοφ στην ταινία θα συμμετάσχει και ο επίσης μεγάλος ηθοποιός, Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν, η όμορφη πρωταγωνίστρια Αστρίντ Ρος, ο κάτοχος τριών Χρυσών Σφαιρών Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν και η γνωστή κυρίως από την τηλεόραση Αλις Κρίγκε. Αλλά και Έλληνες, ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η Μαρία Αλιφέρη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Δανάη Σκιάδη και ο Νικόλας Παπαγιάννης.
Σήμερα στα Καλάβρυτα, βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της ταινίας, ο Σκηνοθέτης κ. Δημήτριος Κατσαντώνης (που έχει μακρινή καταγωγή από την Κέρτεζη) ο Σκηνοθέτης Νικόλας Δημητρόπουλος και η παραγωγός εταιρεία "fosf productions"  
Το φιλμ αναμένεται να είναι έτοιμο περίπου την άνοιξη του 2019 και οι δημιουργοί του, όπως μας είπαν, έχουν φεστιβαλικές φιλοδοξίες...
Αναλυτικό ρεπορταζ για την ταινία σε νεότερη ανάλυση... αποκλειστικά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Ο Μαξ φον Σίντοφ ή Μαξ φον Σίντοου (Max von Sydow, 10 Απριλίου 1929) είναι Σουηδός ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, τόσο στη Σουηδία, όσο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Για την ερμηνεία του στην ταινία Πελέ ο κατακτητής κέρδισε το Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου καλύτερου ηθοποιού και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Επίσης, προτάθηκε για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά, και δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα για τις ταινίες Ο Εξορκιστής και Hawaii. Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στη σειρά Game of Thrones στον ρόλο του Three-Eyed Raven, ενώ έχει δώσει τη φωνή του και σε ένα επεισόδιο των The Simpsons.


ρεπορταζ Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.