Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

6 έως και τις 9 Σεπτεµβρίου η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

Mε εντατικούς ρυθµούς προχωρούν οι προετοιµασίες για τη διοργάνωση της 17ης Αγροτικής Εκθεσης που πραγµατοποιεί φέτος ο ∆ήµος Ερυµάνθου ...

Mε εντατικούς ρυθµούς προχωρούν οι προετοιµασίες για τη διοργάνωση της 17ης Αγροτικής Εκθεσης που πραγµατοποιεί φέτος ο ∆ήµος Ερυµάνθου στον Παραδοσιακό Οικισµό της Χαλανδρίτσας από τις 6 έως και τις 9 Σεπτεµβρίου. Αυξηµένο είναι το ενδιαφέρον συµµετοχής επιχειρήσεων εµπορίας αγροτικών µηχανηµάτων και εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή. Επίσης µεγάλο ενδιαφέρον συµµετοχής επιδεικνύεται από κατασκευαστές χειροποίητων ειδών λαϊκής τέχνης, κοσµηµάτων, ζωγραφικής & αγιογραφίας, κηροπλαστεία, ανθοκοµικά, παλαιοπώλες, κ.ά. Οπως και τα προηγούµενα χρόνια, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν τα λιθόστρωτα δροµάκια του παραδοσιακού οικισµού και να παρακολουθήσουν χορευτικά, πολιτιστικά δρώµενα, µουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη. Εκτός από τον ∆ήµο Ερυµάνθου που έχει την κύρια ευθύνη, η έκθεση πραγµατοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συµµετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια ∆. Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενωση ∆ήµων, το Επιµελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συµµετοχή έχουν επίσης και άλλοι δήµοι, συνεταιρισµοί, υπηρεσίες, σύλλογοι, κ.ά. Αιτήσεις συµµετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 31η Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.