Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Ανακαινίστηκε η εξωτερική όψη και τα κουφώματα του κοινοτικού κτιρίου

Κουκλί και πάλι το κοινοτικό κτίριο Πλανητέρου, το στολίδι του χωριού μας. Της δαπάνες της κάλυψε η Ένωση Μύλων και Υδροτριβέων Πλανητέ...

Κουκλί και πάλι το κοινοτικό κτίριο Πλανητέρου, το στολίδι του χωριού μας. Της δαπάνες της κάλυψε η Ένωση Μύλων και Υδροτριβέων Πλανητέρου, και τα υλικά και τα χρώματα τα χορήγησε ο Δήμος Καλαβρύτων.
Ανακαινίστηκε η εξωτερική όψη και τα κουφώματα του κοινοτικού κτιρίου Πλανητέρου, το οποίο έχει ανεγερθεί με προσφορές και προσωπική εργασία των πλανητεριοτών το έτος 1983- 1985.
Της εργασίες επιμελήθηκαν ο ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πλανητέρου κ Απόστολος Παπαϊωάννου , ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίαςκ Βασίλης Καρράς, και ο επιμελητής της Ένωσης κ Γεώργιος Καραχάλιος.
O Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί εκ μέρους των πλανητεριοτών την Ένωση και το Δήμο Καλαβρύτων διότι ανέβαλαν την απαραίτητη ανακαίνιση του κοινοτικού γραφείου 35 χρόνια μετά την ανέγερση του.
Ευχαριστεί επίσης κ Χαράλαμπο Καραχάλιο του Αθανασίου και τον κ Γεώργιο Μηλιτσόπουλο (Σειντής) γιατί βοήθησαν αφιλοκερδώς στο βάψιμο του κτιρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.