HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοσέλιδο στους Times οι αγνοούμενες δίδυμες

Διεθνείς διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια που ακόμη αγνοούνται, καθώς μετά από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η Σοφία ...

Διεθνείς διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια που ακόμη αγνοούνται, καθώς μετά από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου δεν ήταν στην βάρκα.

Η υπόθεση εξαφάνισής τους φιλοξενείται ως πρωτοσέλιδο από τους Times με τίτλο «Κορίτσια αγνοούνται ενώ η Ελλάδα προετοιμάζεται να κηρύξει την φωτιά ως την φονικότερη της Ευρώπης κατά την μεταπολεμική περίοδο».

Περιγράφοντας το θρίλερ της εξαφάνισής τους, το πρωτοσέλιδο αναφέρει πως από εκεί που τα κορίτσια παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε ξενοδοχείο στο Μάτι μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, οι ίδιες αγνοούνται.

«Οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται», αναφέρουν οι Times, χωρίς να διευκρινίζουν πως τα κορίτσια που βρέθηκαν εν τέλει στην βάρκα δεν είναι οι δίδυμες.

Τα κορίτσια θεωρούνται και επισήμως αγνοούμενα από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και εξέδωσε Amber Alert.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.