HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύγχρονος οδικός άξονας η «111» το αίτημα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων

Την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πατρών-Τριπόλεως (εθνική οδός «111»), ζητά από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, η Ομο...

Την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πατρών-Τριπόλεως (εθνική οδός «111»), ζητά από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Το αίτημα αυτό διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης στη Βυτίνα Αρκαδίας, όπου συμμετείχαν αντιπρόσωποι από την Πελοπόννησο, τη Νοτιοδυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Οι αντιπρόσωποι αναφέρθηκαν στη ζωτική σημασία που έχει ο συγκεκριμένος οδικός άξονας όσον αφορά τη σύνδεση και την επικοινωνία των πόλεων και των χωριών που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και για τις μεταφορές προϊόντων στους δήμους που εξυπηρετούνται από αυτόν και διαπίστωσαν την τραγική κατάσταση στη οποία βρίσκεται το οδόστρωμα και την ανάγκη επίσπευσης της βελτίωσής του.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε ψήφισμα που εκδόθηκε τονίζονται -μεταξύ άλλων- τα εξής:
- Ζητάμε να προχωρήσει η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πατρών – Τριπόλεως (Εθνική Οδός 111) καθόσον ο δρόμος έχει ιδιαίτερο τουριστικό και αναπτυξιακό ενδιαφέρον για την περιοχή.
- Να δοθεί προτεραιότητα, στις εργασίες επισκευής και συντήρησης για την αποκατάσταση των φθορών που υπάρχουν στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.
- Να συμπεριληφθούν εργασίες άρσης επικινδυνότητας και αποκαταστάσεις βλαβών σε στηθαία ασφαλείας, πινακίδες κατακόρυφης σήμανσης, τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων οδικής σήμανσης, διαγράμμιση οδοστρώματος, κ.λπ..
- Να δοθεί προτεραιότητα στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία αφού υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων για τους κατοίκους της περιοχής και για όσους κινούνται προς τη Τρίπολη και την Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.