Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεκάδες οι αγνοούμενοι στο Μάτι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων στο Μάτι και την γύρω περιοχή από την μανία της φωτιάς. Επισήμως οι νεκροί δυστυχώς έ...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων στο Μάτι και την γύρω περιοχή από την μανία της φωτιάς. Επισήμως οι νεκροί δυστυχώς έφτασαν τους 76, ανεπισήμως ακόμη όμως έχουν προστεθεί τουλάχιστον ακόμη δύο άτομα στον τραγικό απολογισμό.
Τραυματίες είναι 164 ενήλικες εκ των οποίων οι 10 είναι σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, αφού ένας αποσωληνώθηκε και τα παιδιά αυξήθηκαν σε 23. Στα νοσοκομεία έχουν παραμείνει νοσηλευόμενοι 71 ενήλικες. Όλοι τους νοσηλεύονται κυρίως στον Ευαγγελισμό και ακολουθεί, το Σισμανόγλειο, ΚΑΤ και το Αττικό Νοσοκομείο.

Αγνούμενοι: 
Δεν υπάρχει ακριβής αριθμός των αγνοουμένων. Αν και η πυροσβεστική έχει ζητήσει να γίνονται δηλώσεις των αγνοουμένων στο 199. Ωστόσο, παρά τη λειτουργία του αριθμού, επικρατεί αλαλούμ στους πολίτες που απευθύνονται  σε διαφορετικούς φορείς για να μάθουν πληροφορίες για τα δικά τους άτομα, με αποτέλεσμα ουδείς να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των αγνοουμένων. 

Μια ανοιχτή ψηφιακή βάση δεδομένων για τους αγνοούμενους των καταστροφικών πυρκαγιών, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Στην βάση αυτή, μπορεί ο καθένας να ανεβάσει μια φωτογραφία του δικού του ανθρώπου που αναζητά μετά τις φονικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν χθες στην ανατολική Αττική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.