HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξε τα ξημερώματα η Πατρών - Κορίνθου

Άνοιξε λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρευματα κυκλοφορίας. Η εθνική οδός παρέμενε κλειστή λό...

Άνοιξε λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρευματα κυκλοφορίας. Η εθνική οδός παρέμενε κλειστή λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Κινέτα απο τον κόμβο Επιδαύρου και από Αθήνα στον κόμβο των Μεγάρων. 

Στο μεταξύ, ελεύθερη είναι εδώ και αρκετές ώρες η διέλευση των αυτοκινήτων στα διόδια, που βρίσκονται κοντά στις περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές.

Η απόφαση ελήφθη με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και σε συνεννόηση με τους παραχωρησιούχους.

Συγκεκριμένα ελεύθερα είναι τα διόδια

- Ολόκληρης της Αττικής Οδού (μερικώς από την εκδήλωση της φωτιάς στην Ανατολική Αττική κι από τις 10:30 μ.μ. σε όλο το μήκος)

- Αφιδνών, Μαλακάσας και Καπανδριτίου από τις 11:00 μ.μ.

- Αθηνών - Κορίνθου μέχρι το Κιάτο, από τις 3:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.