HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλα ανοιχτά για τη σέντρα του πρωταθλήματος

Τα μέτωπα παραμένουν πολλά και ανοιχτά, λύσεις δεν έχουν βρεθεί, επτά ΠΑΕ παραμένουν τηλεοπτικά άστεγες, ενώ η χθεσινή (26/7) απόφαση της...

Τα μέτωπα παραμένουν πολλά και ανοιχτά, λύσεις δεν έχουν βρεθεί, επτά ΠΑΕ παραμένουν τηλεοπτικά άστεγες, ενώ η χθεσινή (26/7) απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, η οποία - μεταξύ άλλων - ενέκρινε την παράταση της προθεσμίας υποβολής της προκήρυξης και του προγράμματος αγώνων στις 18 Αυγούστου και της αντίστοιχης προθεσμίας διαβίβασης της έγκρισης στις 24 Αυγούστου 2018, φανερώνει ότι η σέντρα στις 25 Αυγούστου είναι στον... αέρα.

Οι Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, το οποίο έλυνε το ζήτημα αυτό, αλλά απαιτούσε 12 ομάδες σε βάθος διετίας στη μεγάλη κατηγορία στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, ενώ παράλληλα υπάρχει μια πρόταση από το Epsilon, για την οποία κανείς δεν ξέρει το τι χρήματα προσφέρει και αν καλύπτει τις ομάδες.

Για να εγκριθεί η προκήρυξη χρειάζεται πλειοψηφία 12 ψήφων ανάμεσα στα 16 μέλη του συνεταιρισμού και ήδη επτά ομάδες έχουν θέμα. Αν, δε, υπάρξει αναβολή, θα υπάρξει αντίδραση από τη NOVA, η οποία περιμένει να γίνει η κλήρωση, να οριστεί το πρόγραμμα και φυσικά να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.