HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παίκτης των Καλαβρύτων ο Μιχάλης Γιαννόπουλος

Την δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ολοκλήρωσε σήμερα η Α.Ε.Καλαβρύτων με την προσθήκη στις τάξεις της ομάδας του υψηλόσωμου 23χρονου επι...

Την δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ολοκλήρωσε σήμερα η Α.Ε.Καλαβρύτων με την προσθήκη στις τάξεις της ομάδας του υψηλόσωμου 23χρονου επιθετικού Μιχάλη Γιαννόπουλου. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από γεμάτες αγωνιστικές χρονιές, αγωνιζόμενος στην Α.Ε.Μάνης, ομάδα Α κατηγορίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας και αναμένεται να προσθέσει... πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας Κώστα Βλάχο αφού άλλη μια αξιόπιστη επιλογή θα έχει για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Μιχάλης Γιαννόπουλος είναι πρώτος ξάδελφος του Κώστα Παπαδημητρόπουλου που σήμερα βρέθηκε και αυτός στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων για να υποδεχθεί τον νέο του συμπαίκτη.
Οι προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας για την νεα αγωνιστική χρονιά, είναι στοχευμένες, δεδομένου οτι το περσινό αξιόμαχο ρόστερ και το προπονητικό τιμ, παραμένει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Παίκτης της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, είναι από σήμερα ο 23χρονος Μιχάλης Γιαννόπουλος. Ο υψηλόσωμος επιθετικός Καλαβρυτινής καταγωγής, προέρχεται από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Μεσσηνίας με την ομάδα της Α.Ε.Μάνης και με πολλά τέρματα στο ενεργητικό του.Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται προσωπική και αγωνιστική επιτυχία.  




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.