HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ζωντανός" ο Ατρόμητος με τη Ντινάμο Μπρεστ

O Ατρόμητος ηττήθηκε 3-4 από τη Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League. Ξεκίνησε εφι...

O Ατρόμητος ηττήθηκε 3-4 από τη Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League. Ξεκίνησε εφιαλτικά, αλλά με τρία γκολ από το 74' και μετά έδωσε νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (2/7).

Οι Λευκορώσοι προειδοποίησαν στο 4', αλλά στο 5' σκόραραν. Εκτέλεση κόρνερ, κενό στο κέντρο των μετόπισθεν και ο στόπερ Φιλίποβιτς πλάσαρε από κοντά (1-0). Στο 12' ο Μάντσον έκανε χέρι και ο Σαβίτσκι στο 13' με πέναλτι α λα Πανένκα έκανε το 2-0.

Στο 61' βρέθηκε αφύλαχτος από κοντά και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μίρκοβιτς, ενώ στο 70' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-0. Η βραδιά εξελισσόταν εφιαλτικά.  Ενώ η ομάδα φαινόταν πως είναι καταδικασμένη, ένα αμυντικό λάθος ξανάβαλε την ελληνική ομάδα στο ματς. Ο Μανούσος δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία και σκόραρε στο 74' με σουτ σε άδεια εστία.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μανούσος αντικαταστάθηκε, μπήκε ο Μούγιακιτς, ο οποίος στο 80' πίεσε τον Βερέτιλο και τον υποχρέωσε σε αυτογκόλ στο 80'! Στο 88' ήρθε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του Κουλούρη! Και τι γκολ! Σουτ έξω από την περιοχή, εν στάσει, η μπάλα καρφώθηκε στα δίχτυα (4-3)!

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Παβλιουτσένκο, Βερετίλο, Φιλίποβιτς (45' Νεχάιτσικ), Κίκι, Κάργας, Νόγιοκ, Οσουτσούκου (62' Ζαλέσκι), Σαβίτσκι, Γιουζεπτσούκ (76' Βίτους), Φαμέγιε, Χομπλένκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (75' Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (46' Γαρουφαλιάς), Μπρούνο (46' Μπρούνο), Κουλούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.