HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές και ο ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου

Εκοιμήθη το βράδυ της Δευτέρας ο επί μακρά σειρά ετών προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου π. Σπυρίδων Παπαποστόλου. Η...

Εκοιμήθη το βράδυ της Δευτέρας ο επί μακρά σειρά ετών προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου π. Σπυρίδων Παπαποστόλου.

Η προσφορά του στην πόλη του Χαλανδρίου ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ήδη ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όπως, ανέφερε και ο ανιψιός του και προπονητής των ακαδημιών του Παναιτωλικού, Δημήτρης Θεοδοσίου, ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα όπου είχε καταφύγει για ασφάλεια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν μιλάμε για τον αδερφό του Δημήτρη Παπαποστόλου που έγραψε τον ύμνο του Παναιτωλικού, ενώ τη δεκαετία του ’60 μεσουρανούσε στα γήπεδα για λογαριασμό της ομάδας του Αγρινίου. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο υπήρξε συμπαίκτης για ένα μικρό χρονικό διάστημα με τον αδερφό του Σπυρίδωνα Παπαποστόλου.

«Οι ανθρώπινες απώλειες από την πυρκαγιά στην Αττική άγγιξαν και την οικογένειά μου καθώς στο Μάτι έχασα τον αδελφό της μητέρας μου, τον Ιερέα Σπυρίδων Παπαποστόλου όπου ήταν με την θεία μου και την ξαδέρφη μου στο σπίτι τους εκεί. Μπήκαν στην θάλασσα για να σωθούν από την φωτιά αλλά δυστυχώς ο θείος μου δεν τα κατάφερε. Ήταν ένας σπουδαίος κληρικός με τεράστιο έργο, ιδιαίτερα αγαπητός και πρόσφερε βοήθεια σε πάρα πολύ κόσμο κατά την διακονία του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες και τους συγγενείς των θυμάτων» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Θεοδοσίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου για την απώλεια του π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου:

Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου. Η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.